top of page
60050.100.00
60050 (oud)uitstapstand
snapshot_001
snapshot_002
snapshot_004
snapshot_005
snapshot_006
Platinum 2
Platinum 3
Platinum 6
Platinum 4
Platinum 5

Veći broj istraživanja su provedena tijekom stvaranja Bentlon stolice za tretman. Temelj projekta zadnje generacije Bentlon stolice za tretman, bio je opširna anketa provedena među kozmetičarima. Rezultati ove ankete su analizirani i došlo se do iznenađujućih podataka. Kozmetičari koji su sudjelovali su naveli mnoštvo iskustvenih savjeta. Dizajneri su ih koristili tijekom izrade. U izradi stolice sudjelovali su stručnjaci iz različitih područja interesa, fizioterapeuti, stručnjaci u ergonomiji, umjetnički dizajneri, i naravno kozmetičari.

Dizajn

Najupečatljiviji aspetk nove Bentlon stolice je nejzin dizajn. Dizajneri su dobili zadatak da stolica bude funkcionalna. Rezultat je stolica s nježno zaobljenim rubovima, što znači da stolica prati oblik tijela. Novi dizajn je registriran što znači da ne može biti kopiran od drugih proizvođača. Posebnom izgledu stolice doprinosi njezine dimenzije i omjeri. Ukupne vanjske dimenzije nisu promijenjene, ali je sjedalo nove stolice 9 cm šire.

Komfor

Obnovljen komfor Bentlon stolice dobiven ergonomskom presvlakom treba se održavati, a po mogućnosti i unaprijediti. Najvažnija novina jest omjer između naslona za leđa, sjedala i dijela za noge, te naslona za noge koji se može produljiti. Stoga je stolica pogodna i za visoke osobe, a i niže osobe mogu udobno sjediti u njoj. Presvlaka je adaptirana na način da se prilagođava cijelom tijelu.

 

Prijateljski rad

Ako želite postaviti stolicu u ležeći položaj ili ako želite da klijent siđe sa stolice, nije potrebno da uključujete sve motore pojedinačno. Klijent može sjesti na stolicu dok vi pritisnete samo jedan prekidač na električnoj nožnoj pedali. Svi će motori biti aktivirani kako bi stolicu postavili u osnovni položaj. Iz ležećeg osnovnog položaja, možete prilagoditi stolicu u položaj koji trebate korištenjem pojedinih prekidača. Ova metoda je jedinstvena. Nakon završavanja tretmana, trebate pritisnuti jedan prekidač kojim aktivirate sve motore kako bi stolica ponovno zauzela osnovni položaj.

Sustav kontrole sadrži veliki broj različitih mogućnosti. Visina, naslon za leđa/noge, naslon za noge/nagib i pojedini nasloni za desnu i lijevu nogu se mogu podesiti kod svih stolica. Možete birati sustav kontrole s plinskom papučicom ili 1, 2 3 ili 4 elektro-motora.

 

3-dimenzijonalni podesivi naslon za glavu

Potpuno novo razvijen 3-dimenzionalni naslon za glavu. Naravno, naslon za glavu može se micati gore i dolje i koso. Jedinstvena mogućnost predstavlja činjenicu da se naslon za glavu može postaviti prema straga i prema naprijed. Na taj način naslon za glavu ne stvara nikakva ograničenja u radu. Prednost ovoga se najbolje vidi kada klijent leži na trbuhu i glava je postavljena malo niže a vrat je istegnut za masažu. Također, kod električne depilacije kijent može leći tako da je glava postavljena malo straga kako bi depilacija brade bila puno jednostavnija.

 

Posebne mogućnosti

Bentlon stolice imaju ugrađenu mogućnost vibracije i grijanja. Grijanje stolice nije samo ugodna za klijenta, već se time štedi na energiji jer na taj način temeratura porstorije može biti niža nekoliko stupnjeva. Za vas kozmetičare zbog toga je radna atmosfera puno ugodnija. Od ostalih dodataka, moguće je montirati nosač role papira, kotačiće, pomičnu policu za manikuru ili donji naslon za ruku.Mogućnost naginjana ležaja prema naprijed koji služe za lakši ulazak i silazak sa lažaja (patentirano od strabe Bentlon stručnjaka)

 

Dodatak za pedikuru

Radi se o posebno nastavku za pedikuru kojim se smanjuje pritisak na ramena i leđa te se time automatski poboljšava radni položaj. Ovaj donji naslon za ruku je patentiran i prestavlja revoluciju u industriji pedikure. Na ovaj način stolica za tretman postaje višenamjenski komad namještaja koji se može koristiti kod različitih tretmana lica, tijela, masaže i pedikure.

 

Naslon za masažu glave

Kod određenih tretmana upotreba posebno zakrivljenog naslona za masažu glave je neophodna. Kada klijent leži na trbuhu, naslon za glavu stvara potporanj za lice što daje veću ugodnost tijekom dugotrajnijih tretmana. Dužina i dubina naslona za glavu se može podesiti.

bottom of page