top of page

Bentlon
podo mikromotori

Bentlon je lansirao novu liniju podo uređaja, posebno dizajniranih da zadovolje potrebe i zahtjeve profesionalac. Sastoji se od 7 uređaja sa sprejem i 2 uređaja sa vakumom,od kojih je svaka opremljena laganim ručnim motorom i jednostavnim za održavanje.Novi dizajn uređaja za pedikuru bit će pravi ogled u Vašem centru!
BENTLON

BENTLON

Podo sprej Gold

BENTLON

BENTLON

Podo vakum Silver Snažni motor do 40.000 o/min.

BENTLON

BENTLON

Podo vakum Bronze Snažni motor do 40.000 o/min.

BENTLON

BENTLON

Podo Silver

Inovativna tehnologija

Uređaji za pedikuru s tihim motorima u rasponu od 5.000 i 40.000 o/min. Može se odabrati do 14 ili 19 postavki brzine unutar ovog raspona, ovisno o vrsti uređaja.Sprej  osigurava da površina kože ostane hladna.Svi uređaji imaju veliki prozirni spremnik od 245 ml gdje možete lako pratit razinu dezinfekcijske tekućine.

Vakum uređaji Uređaji za za pedikuru opremljeni su vrlo snažnim motorima koji imaju maksimalnu snagu usisavanja od 190 litara po minuti. Brzina se može mijenjati s 14 ili 19 stavaka.Brzina ovisi o moselu 30.000 do 40.000 o/min.Vrećica za nečistoće se treba mjenjat kad je to potrebno.

Lagane ručni motor


Svaki uređaj opremljen je profesionalnim ručnim motorom iz Smart ili Perfect serije, od kojih obje imaju jedinstvena svojstva. Svi ručni motori su nevjerojatno lagani i stoga sprječavaju umor i naprezanje terapeuta.Ručni motori su s higijenskim, sterilizacijskim mogućnostima, ergonomskim dizajnom, a rezultat je udobnost i jednostavni su za korištenje.

bottom of page