top of page

FUTURA PLUS

Svestran u bilo kojem stilu

Pedi kabinet Futura plus

KVALITETA NA SVIM DETALJIMA

Dizajn pokazuje trenutni i napredak, ključni čimbenici za postizanje povjerenja pacijenata i vjernosti. Komadi lakirani u tijelu opreme i harmonijske linije stječu jedinstven izgled.
Futura Plus uvijek jedinstven i neponovljiv,izrađen s najsavremenijim dizajnom.Jednostavnost korištenja i savršena integracija instrumenata, sa sustavom digitalne elektronike SMT, čine ga nenadmašnom jedinicom.

KONZOLA SA INSTRUMENTIMA

Upravljivost konzole za mikromotore podržava održavanje ispravnog i prirodnog položaja. Stilizirana i praktična izvedba Futura instrumentalne konzole omogućuje brzi pristup instrumentima. Njegova konfiguracija viseće cijevi nudi široku paletu  instrumenta što ga čini vrlo upotrebljivim.

MEKNO I TIHO ZATVARANJE

Namrol uključuje sustav mekanog zatvaranja Softmotion. S Sofmotionom, ladice i vrata se zatvaraju glatko i tiho, bez obzira na impuls i težinu.Vrata, ladice, struktura osmišljena kako bi se osigurala visoka razina akustičke udobnosti. Predstavlja inovativan pristup odabiru rješenja i organizaciji prostora.

MEMORIRANJE

Postavke čestog korištenja (na primjer, brzina instrumenata, smjera rotacije ...) mogu se pohraniti i dohvatiti u bilo kojem trenutku jednostavnim isključivanjem instrumenta.

INTUITIVNA KONTROLNA PLOČA

Upravljačka tipkovnica upravlja svim funkcijama uređaja, postižući maksimalnu jednostavnost odabira funkcije na LCD zaslonu.Brza prilagodba instrumenata i funkcija uređaja s automatskim odabirom kada se instrument podigne. Jednostavno očitavanje brzine mikromotora na RPM. i smjer vrtnje. 

KONTROLNA PEDAL

Sve funkcije odabrane na upravljačkoj ploči mogu se aktivirati pomoću pedale, tako da će vaše ruke biti slobodne. Tu je i mogućnost pedale s integriranom kontrolom brzine.

Odabir boja

catalogos.png
bottom of page