FUTURA PLUS

Svestran u bilo kojem stilu

KVALITETA NA SVIM DETALJIMA

Dizajn pokazuje trenutni i napredak, ključni čimbenici za postizanje povjerenja pacijenata i vjernosti. Komadi lakirani u tijelu opreme i harmonijske linije stječu jedinstven izgled.
Futura Plus uvijek jedinstven i neponovljiv,izrađen s najsavremenijim dizajnom.Jednostavnost korištenja i savršena integracija instrumenata, sa sustavom digitalne elektronike SMT, čine ga nenadmašnom jedinicom.

KONZOLA SA INSTRUMENTIMA

Upravljivost konzole za mikromotore podržava održavanje ispravnog i prirodnog položaja. Stilizirana i praktična izvedba Futura instrumentalne konzole omogućuje brzi pristup instrumentima. Njegova konfiguracija viseće cijevi nudi široku paletu  instrumenta što ga čini vrlo upotrebljivim.

MEKNO I TIHO ZATVARANJE

Namrol uključuje sustav mekanog zatvaranja Softmotion. S Sofmotionom, ladice i vrata se zatvaraju glatko i tiho, bez obzira na impuls i težinu.Vrata, ladice, struktura osmišljena kako bi se osigurala visoka razina akustičke udobnosti. Predstavlja inovativan pristup odabiru rješenja i organizaciji prostora.

MEMORIRANJE

Postavke čestog korištenja (na primjer, brzina instrumenata, smjera rotacije ...) mogu se pohraniti i dohvatiti u bilo kojem trenutku jednostavnim isključivanjem instrumenta.

KONTROLNA PEDAL

Sve funkcije odabrane na upravljačkoj ploči mogu se aktivirati pomoću pedale, tako da će vaše ruke biti slobodne. Tu je i mogućnost pedale s integriranom kontrolom brzine.

INTUITIVNA KONTROLNA PLOČA

Upravljačka tipkovnica upravlja svim funkcijama uređaja, postižući maksimalnu jednostavnost odabira funkcije na LCD zaslonu.Brza prilagodba instrumenata i funkcija uređaja s automatskim odabirom kada se instrument podigne. Jednostavno očitavanje brzine mikromotora na RPM. i smjer vrtnje. 

Odabir boja

Bijela
Perlo siva
Srebrna
Crome siva
Antricit
Svjetlo zelena
Tamno zelena
Limeta
Show More
Ciklama
Ljubičasta
Plavo nebo
Kobalt plava
Mornarsko plava
Mandarina
Narančasta
Crvena
Show More

Pošalji upit

+ 385 51 624550

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon