top of page

FUTURA XL

Svestran u radu

Pedikura kabinet Futura plus

Dizajniran i izrađen za naiizbirnije. Njegove značajke, jednostavnost korištenja i savršena integracija instrumenata, s sustavom digitalne kontrole, čine ga nenadmašnom jedinicom rada.

POMOĆNI KABINET

Odvojive pomoćna ladica, smještena sa dsne strane, omogućuju da instrument bude blizu radnog područja, čime se štedi nepotrebni pokreti.

RADNA POVRŠINA

Stolna ploča izrađena od neporoznog materijala Quirofibra sprječava prodora tekućine , olakšava čišćenje i dezinfekciju. Namrol uključuje sustav mekanog zatvaranja Softmotion,ladice i vrata se zatvaraju glatko i tiho, bez obzira na impuls i težinu.

LAGANO ZA POKRETANJE

Dodatna ladica sadrži kotače koji olakšavaju najbolje poziciju.

KONZOLA SA INSTRUMENTIMA

Upravljivost konzole za mikromotore podržava održavanje ispravnog i prirodnog položaja. Stilizirana i praktična izvedba Futura instrumentalne konzole omogućuje brzi pristup instrumentima. Njegova konfiguracija viseće cijevi nudi široku paletu  instrumenta što ga čini vrlo upotrebljivim.

LAGANO I TIHO ZATVARANJE

Namrol uključuje sustav mekanog zatvaranja Softmotion. S Sofmotionom, ladice i vrata se zatvaraju glatko i tiho, bez obzira na impuls i težinu.Vrata, ladice, struktura osmišljena kako bi se osigurala visoka razina akustičke udobnosti. Predstavlja inovativan pristup odabiru rješenja i organizaciji prostora.

KONTROLNA PEDAL

Sve funkcije odabrane na upravljačkoj ploči mogu se aktivirati pomoću pedale, tako da će vaše ruke biti slobodne. Tu je i mogućnost pedale s integriranom kontrolom brzine.

Odabir boja

catalogos.png
bottom of page